Har du spørgsmål? Ring idag på
54 85 14 92

Maling af sommerhus i Nykøbing, Maribo og Vordingborg

Trænger sommerhuset til at blive genopfrisket, med maling af sommerhus udendørs eller indendørs?

Mange tænker nok, at maling af sommerhuset er noget de selv kan klare. Det er dog ikke lige så nemt som man forestiller sig. 

Ligesom med udvendig maling af huse, kan der hurtigt opstå udfordringer, som kan lede til uforudsete omkostninger. Det kan derfor være en god ide at overlade opgaven til et kompetent malerfirma.

 Hos Redanz får du kvalitet for pengene, når vores professionelle malermester udfører arbejdet for dig i området Nykøbing, Maribo, Vordingborg og resten Sjælland.

Hvorfor få foretaget maling af sommerhus

Fritidsboliger, som for eksempel træsommerhuse, bringer stor glæde og mulighed for at livsnydelse om specielt sommeren. Men efter de varme sommermåneder, står det bistre efterår og vinter for døren. 

For at opnå mest mulig glæde af træsommerhuset, er det her vigtigt at få foretaget maling af trævægge i sommerhuset. På den måde opnår du nemlig fordele der sikre dig at dit sommerhus holder sig indbydende og flot. 

Fordelene er blandt andet:

  • Bedre beskyttelse mod vind og vejr
  • Minimerer risikoen for alge og skimmelvækst
  • Minimerer risikoen for revnet og eller rådent trævægge. 

Ved at få foretaget maling af sommerhus, sikre du dig med andre ord vedligeholdelse af din fritidsbolig. 

Spar penge på uforudsete omkostninger 

Hvis sommerhuset ikke bliver malet, når et nyt lag mangler, kan du være uheldig at skade huset og stå overfor uforudsete omkostninger. 

alt skidt og snavs samt vind og vejr, vil være med til at blødgøre facaden af dit sommerhus, og i værste tilfælde vil en renovering heraf skulle foretages. 

Dette kan blive en dyr fornøjelse, der vil kunne undgås såfremt man fokuserer på vedligeholdelsen af både dit normale og træsommerhuset. 

Skal vi stå for maling af sommerhus indendørs såvel som udendørs?

Hvis du ønsker at få et professionelt malerfirma med mere end 70 år i branchen til at udføre maleropgaven for dig, så kontakt os allerede i dag. Vi tilbyder dig et uforpligtende tilbud på maling af sommerhus indendørs og udendørs. 

Ring på telefon 54 85 14 92 , på mail redanzas@city.dk eller ved at udfylde kontaktformularen.

Vi svinger gerne malerpenslen forbi dig i området Nykøbing, Maribo, Vordingborg og resten Sjælland.
 

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.