Har du spørgsmål? Ring idag på
54 85 14 92

Maling af facader i Nykøbing, Maribo og Vordingborg

Er facadens udseende blevet trist og gråt? Trænger den til at få foretaget en opfriskning? Så kan vi tilbyde dig maling af facade. 

Med en facademaling ruster du husets facader mod det danske vejr, som de hver dag udsættes for. Både om sommeren med solens stråler, såvel som om vinteren med slud, regn og vind skal du være opmærksom på, at dine facader bliver slidt med årene. 

Ønsker du at vedligeholde dit murværk, så kan en maling af facaden få dem til at se helt nye ud. Det kan til og med også tilføje ekstra værdi til dit hus, hvis du inden for den nærmeste tid går med tanken om at sælge. 

Hos Redanz tilbyder vi maling af facade til dig i området Nykøbing, Maribo, Vordingborg og resten Sjælland.

Vi forvandler alle facader med maling

Der udvikles løbende på materialer, som huse kan blive opført i. I dag findes der mange typer materialer, hvilket betyder at der ligeledes er mange forskellige facader. 

Hvis du ønsker maling af facade, men er i tvivl om hvilken løsning der matcher dine facaders behov, kan vi tilbyde dig maling af følgende facader:

  • Mursten - En type facade af rå mursten som nemt kan males. 
  • Beton - Som med mursten kan en rå beton facade også males uden de store problemer.
  • Puds - Hvis du er en af de mange murstenshusejer, der indenfor for de sidste par år, har fået pudset op med mørtel, kan vi ligeledes tilbyde dig et beskyttende lag maling af hus udvendig.

De fleste bygninger, har elementer der gør at facaderne ikke skal bruge samme farve hele vejen rundt. Der kan være detaljer i muren, som skal males i kontrastfarver, eller et træværk, hvor man ønsker at tyde et elegant farvespil i facaden. 

Redanz er med mere end 70 års erfaring på området, din professionelle malermester, der med glæde vil stå for udførelsen af din maling af hus udvendig. 

Få et uforpligtende tilbud på maling af facader

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan foretage en maling af facaden af dit hus, er du velkommen til at kontakte os på telefon 54 85 14 92 54 85 14 92, på mail redanzas@city.dk eller ved at udfylde kontaktformularen.

Vi ser frem til at svinge malerpenslen forbi dig i området Nykøbing, Maribo, Vordingborg og resten Sjælland.
 

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.