Har du spørgsmål? Ring idag på
54 85 14 92

Maling af flyttelejlighed i Nykøbing, Maribo og Vordingborg

Skal du have malet din lejlighed, fordi du skal flytte? Virker opgaven en smule uoverskuelig, eller måske har du ikke tiden til det? Fortvivl ikke, vi er et professionelt malerfirma, der gennem mange år har hjulpet kunder med at male den lejlighed, de fraflytter.

Malerfirmaet Redanz har over 70 års erfaring, og vi sørger for at male lejligheden, så du kan overdrage med en god følelse i kroppen.

Vi hjælper med malerarbejdet af din lejebolig i området Nykøbing, Maribo, Vordingborg og resten af Sjælland.

Få en holdbar maling af flyttelejlighed ved fraflytning

Der er ofte flere projekter, som skal ordnes, når du skal flytte fra en lejlighed. Det kan derfor være en fordel at få et professionelt malerfirma til at stå for maling af vægge, fodlister og andet. 

Tiden kan være knap,når du også skal pakke, gøre lejligheden rent, flytte adresse og hvad der ellers hører til fraflytning af en lejlighed. 

Maling af lejligheden er en af de store opgaver, og ønsker du et ens resultat i hele lejligheden, er det vigtigt at du har forstand på, hvordan det skal udføres. 

Vi har i mere end 70 år, stået for både store og små maleropgaver. 

Med vores ekspertise og omhyggelighed er du sikker på at få et flot og holdbart resultat. 

Det betyder også at du slipper for bøvlet med en ekstra regning, fordi arbejdet ikke er udført ordentligt. 

Måske er der huller i væggen fra reoler, billeder eller lignende, kan vi også tilbyde spartling af vægge, når du får malet din lejlighed af os. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på maling af flyttelejlighed

Vi ønsker og bestræber os på at yde god service til dig i området Nykøbing, Maribo, Vordingborg og resten Sjælland. Vi tilbyder dig derfor et uforpligtende tilbud, hvor vi sætter en stor ære i at rådgive og hjælpe dig til den bedste løsning. 

Vi er effektive og grundige i vores arbejde, og udvikler løbende på vores færdigheder inden for maling af flyttelejligheder eller helt andre maleropgaver.

Kontakt os på telefon 54 85 14 92 , via mail redanzas@city.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Vi vender tilbage hurtigst muligt!

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.