Har du spørgsmål? Ring idag på
54 85 14 92

Maling af flyttelejlighed

Står du og skal til og at flytte? Vi er et proffessionelt malerfirma, der gennem mange år har stået for maling af flyttelejlighed. 

Vi er hos Redanz derfor et team af erfarne fagfolk indenfor branchen. Vi tør derfor godt love dig, at vi kan levere et flot og professionelt resultat, som efterlader din lejlighed som ved indflytning.

Få malerarbejdet udført af din lejebolig i området Nykøbing, Maribo, Vordingborg og resten Sjælland.

Få en holdbar maling af flyttelejlighed ved fraflytning

Der er ofte flere projekter som skal udføres, når du skal til at flytte fra lejlighed. Det kan derfor være en fordel at få et professionelt firma til at stå for maling af vægge, lister og andet. 

Tiden kan være knap, og man har meget andet at se til med pakning, rengøring og alt det andet der skal foretages når man fraflytter til noget nyt. 

Maling er en af de store opgaver, og ønsker man at ens resultat er det samme i hele lejligheden, er det vigtigt at man har forstand på hvordan det skal udføres. 

Vi har i mere end 70 år stået for både store og små maleropgaver. 

Du er derfor sikker på at vi har den nødvendige ekspertise der sikre dig et flot og holdbart resultat. 

Det betyder derfor også at du slipper for bøvlet med en ekstra regning, fordi arbejdet ikke er udført godt nok. 

Er der ligeledes foretaget huller i væggen fra opsatte reoler eller lignende, kan vi ligeledes tilbyde spartling af vægge, når du får udført en maleropgave hos os. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på maling af flyttelejlighed

Vi ønsker og bestræber os på at yde god service til dig i området Nykøbing, Maribo, Vordingborg og resten Sjælland. Vi tilbyder dig derfor et uforpligtende tilbud, hvor vi sætter en stor ære i at rådgive og hjælpe dig til den bedste løsning. 

Vi er effektive og grundige i vores arbejde, og udvikler løbende på vores færdigheder inden for maling af flyttelejligheder eller helt andre maleropgaver.

Kontakt os på telefon 54 85 14 92 , via mail redanzas@city.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Vi vender tilbage hurtigst muligt!

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.